Πολιτική Απορρήτου ΚΟΙΝΟΒΙΟ

Η πολιτική του KOINOBIO για την προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι να σέβεται το 100% του απόρρητού σας.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει ένα cookie για να θυμάται αν έχετε συνδεθεί ή όχι και καμία παρακολούθηση δεν πραγματοποιείται, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν διαφημίσεις.

Εκτός από αυτό, ο ιστότοπος αυτός δεν αποθηκεύει προσωπικές πληροφορίες, καθώς δεν ζητάμε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την εγγραφή σας.

Το μειονέκτημα αυτού είναι, ότι εάν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και στη συνέχεια ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης, δεν μπορείτε να τον ανακτήσετε.

Σε αυτήν την περίπτωση, είτε δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό είτε επικοινωνείτε μαζί μας και αφού μας δώσετε επιβεβαιωμένες πληροφορίες,μπορούμε να επαναφέρουμε τον κωδικό πρόσβασης και να τον στείλουμε σε εσάς.

Και πάλι, ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, καμία πληροφορία δεν αποθηκεύεται από εμάς.

Αγορές

Το Περίπτερο του ΚΟΙΝΟΒΙΟ είναι ενα εργονομικό, ειδικά σχεδιασμένο ωστέ να είναι πιο προσιτό στους καταναλωτές.

Αγορά : Κόρινθος
Κάθε Δευτέρα
Αγορά : Κόρινθος
7.00 - 15.00

Αποστόλου Παύλου (Κωστή Παλαμά έως Αχιλλέως)

Προϊόντα

Τα προϊόντα που διανέμει το KOINOBIO είναι πιστοποιημένα βιολογικά

Καρότο
Διαθέσιμο Νοέμβριος (4 Μήνες)
Παραγωγός : Koinobio Society
Καρότο

Το καρότο ή καρώτο είναι φυτό μονοετές ή διετές και ανήκει στο γένος Δαύκος (Daucus) της οικογένειας των Απιίδων. Προέρχεται από το Αφγανιστάν και τις γύρω περιοχές, ενώ ήταν γνωστό φαρμακευτικό φυτό στην Αρχαία Ελλάδα με το όνομα Σταφυλίνος και κυρίως δαύκος. Στην Ευρώπη η καλλιέργεια του ξεκίνησε το 13ο αιώνα και ήταν χρώματος μοβ, εξαιτίας κάποιων χρωστικών που περιείχε. Καρότα διαφόρων χρωμάτων Daucus carota subsp. maximus Η ρίζα του είναι σαρκώδης με κωνικό μακρύ σχήμα και χρώμα πορτοκαλί, κίτρινο ή λευκό ανάλογα με την ποικιλία. Οι διάφορες ποικιλίες καρότου διακρίνονται από διαφορές στο σχήμα, το χρώμα και το μήκος της ρίζας. Τα φύλλα βγαίνουν από τη κορυφή της ρίζας και έχουν μακρύ μίσχο. Τη δεύτερη χρονιά αναπτύσσονται τα άνθη που είναι λευκά, κιτρινωπά ή ρόδινα. Καλλιεργείται για τη σαρκώδη ρίζα του σε όλες τις Εύκρατες περιοχές, κυρίως το χειμώνα με ιδανική θερμοκρασία τους 15–18 βαθμούς. Προτιμά τα εδάφη με άφθονη υγρασία και καλά στραγγιζόμενα. Η αναπαραγωγή γίνεται με σπορά και τα φυτάρια αναπτύσσονται με αργό ρυθμό. Η συγκομιδή γίνεται 3-4 μήνες μετά τη σπορά και στο εμπόριο διατίθεται συνήθως χωρίς το φύλλωμα, γιατί έτσι διατηρείται περισσότερο. Στην Ελλάδα καλλιεργείται κυρίως στη Μακεδονία και τη Στερεά και η βασική ποικιλία είναι αυτή της «Αιγίνης», με κωνική ρίζα μεγάλου μεγέθους και πορτοκαλί χρώμα. Το καρότο τρώγεται ωμό είτε σκέτο, είτε σε σαλάτες (κυρίως συνοδεύοντας το λάχανο), ή σαν τουρσί ή μαγειρεμένο (θεωρείται βασικό συστατικό στη φασολάδα, ενώ ταιριάζει πολύ καλά και με τον αρακά). Είναι μία εξαιρετική τροφή για τον οργανισμό αφού είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α και έχει αρκετή ποσότητα από βιταμίνες Β1, Β2 καθώς και νιασίνη.

Παραγωγοί

Οι Παραγωγοί του ΚΟΙΝΟΒΙΟ προέρχονται όλοι απο τον Νομό Κορινθίας.

Παραγωγός:
Πυρηνική Γή
Παραγωγός : Πυρηνική Γή Παραγωγός : Πυρηνική Γή